President Artur Mas

Oficina del 129è president de la Generalitat de Catalunya

“Crec en la política. La necessitem per al bon govern del nostre país”.

Veure el videopòdcast del President

“Em sento un humanista a qui fa rebel·lar la injustícia i a qui enamora la llibertat. Estic convençut que res no val la pena sense posar l’ésser humà al bell mig de tota acció i de qualsevol decisió política”.

Cap fred, cor calent. El Procés en primera persona, per Artur Mas

Veure tots els llibres

Benvinguts i benvingudes!

Aquest és un espai que pretén posar a l’abast de tothom la meva activitat pública com a 129è president de la Generalitat de Catalunya, donar a conèixer els meus projectes i, sobretot, contribuir a la bona salut de la política i el debat públic exposant els meus punts de vista sobre temes de passat, present i futur que afecten el nostre país.

Crec en la política i en el rol institucional d’expresident que, des del compromís, l’expertesa i els anys de trajectòria, poden aportar una perspectiva diferent, sovint allunyada de la primera línia de la política i de l’actualitat més trepidant.

Aquí tindreu l’accés als videopòdcasts “A favor de la política”, informació sobre el llibre Cap fred, cor calent. El Procés en primera persona, així com articles d’opinió, agenda i notícies d’actualitat relacionades amb entrevistes, rodes de premsa o esdeveniments públics on assisteixo i participo. També hi trobareu informació sobre el funcionament de l’Oficina i les nostres dades de contacte.

 

Artur Mas i Gavarró

129è president de la Generalitat de Catalunya

Agenda

Actualment, no hi ha cap esdeveniment programat en l'agenda oficial del president Mas.

Opinió

Notícies