• Imprimeix

Llibres

 • Servir Catalunya. Artur Mas. L'home, el polític, el pensador

  Servir Catalunya. Artur Mas. L'home, el polític, el pensador

  És un recull converses entre Artur Mas i l'escriptora Teresa Pous, que repassa les diferents vessants de la figura del president, tant la política i institucional, com la faceta més personal i familiar. Un diàleg que exposa el pensament íntim i polític d'Artur Mas en un moment crucial de la història de Catalunya.

 • Artur Mas. Retrat de l'home i el president

  Artur Mas. Retrat de l'home i el president

  El fotògraf Eddy Kelele va seguir Artur Mas des del 4 de novembre de 2010 fins al 8 de gener de 2011, unes setmanes decisives. Les seves fotografies, aplegades en aquest llibre, han captat el procés pel qual el candidat Mas es converteix en president de la Generalitat de Catalunya. Però, sobretot, retraten una persona de carn i ossos que en un moment donat es converteix en el president d'un país.

 • Per una Casa Gran del catalanisme

  Per una Casa Gran del catalanisme

  L'obra és una invitació a cercar, a través d'allò que anomena la Casa Gran del catalanisme, el màxim consens nacional que faci possible l'avenç del país - tant des del punt de vista nacional com del de l'estat del benestar - cap a un futur millor.

 • La Catalunya emergent

  La Catalunya emergent

  Amb "La Catalunya emergent", Artur Mas explica les seves prioritats polítiques, el seu ideari i els seus projectes per Catalunya.

 • La màscara del rei Artur

  La màscara del rei Artur

  Pilar Rahola retrata Artur Mas mesos abans de ser nomenat president de la Generalitat de Catalunya.

 • Què pensa Artur Mas

  Què pensa Artur Mas

  Aquest llibre entrevista és fruit de la conversa, l'any 2002, entre el periodista Rafael de Ribot i Artur Mas. Retrata les línies mestres del pensament de l'actual president de la Generalitat.